DMEGC 270-M156-60B FULL BLACK

DMEGC is onderdeel van de Chinese Hengdian Group Magnetics Co. Ltd. Al sinds 1980 de grootste magneetfabrikant ter wereld. De organisatie heeft 19.000 werknemers in dienst, een gemiddelde jaaromzet van 500 miljoen euro en produceert al decennia lang voor multinationals als Microsoft, IBM, Sony, HP, Samsung, Siemens en Panasonic.

De Hengdian Group is eveneens een belangrijke speler op het gebied van zonnepanelen. De volledige productie, van

grondstof tot paneel, vindt plaats bij de Solar Division, sinds 2013 ook actief in Europa. Deze divisie produceert eveneens voor andere producenten van zonnepanelen en realiseert bovendien grootschalige zonneparken over de hele wereld. Omdat Solar Division de productie van de zonnepanelen in eigen hand houdt, zorgt dit automatisch voor strenge kwaliteitscontroles. Met zonnepanelen van DMEGC bent u daarom verzekerd van optimale kwaliteit en een lange levensduur.
DMEGC 405wp FULL BLACK

Het DMECG zonnepaneel heeft een zwarte kleur door het gebruik van polykristallijn silicium zonnecellen en een zwart frame. De panelen zullen dus een zwart vlak creëren op het dak.

DMEGC

– Hoog rendement door superieure productietechnologie.
– Module efficiency: 16.6%
– Hoge prestaties bij weinig licht in de ochtenden, avonden en op bewolkte dagen.
– Positieve tolerantie, DMEGC garandeert bij aflevering de aangegeven wattpiek waarden met een positieve tolerantie tussen de 0% en +3%.
– Grade “A” cellen. DMEGC garandeert dat de cellen gebruikt voor de DMEGC modulen grade A zijn.
– Sneeuw en windbelasting 5400 pascal.
– 100% waterdichte IP67 Junction box.
– Geproduceerd volgens internationale standaarden (ISO9001 & ISO14001)