LG NeOn 2 Black

Het bekende elektronicamerk LG introduceerde na 20 jaar research in 2008 haar eigen zonnepanelenlijn. LG hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor al haar producten en zeker ook voor haar zonnepanelen. Door de strikte kwaliteitsnormen die het zichzelf oplegt en de het wereldwijde ondersteuningsnetwerk is een lange levensduur en hoge elektriciteitsproductie gegarandeerd.

Naast de kwaliteit is LG ook bekend om de vormgeving van haar producten. De afwerking van deze panelen is dan ook zeer hoogwaardig en het zwarte geanodiseerde frame zorgt dat deze panelen minder afsteken op pannendaken. LG hanteert een strikte distributie policy waarbij zeer selectief distributeurs worden aangesteld. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij dit kwaliteitsmerk kunnen aanbieden.

Per eind juli 2015 introduceren wij ook met trots de nieuwe NeON 2 full Black module van LG, voorzien van Cello Technologie. Door deze technologie is de vermogensafgifte en de betrouwbaarheid verhoogd, waardoor de modules nog beter presteren dan hun voorgangers. De Cello Technologie vermindert namelijk het energieverlies, omdat de stroom over 12 draden wordt verdeeld in plaats van over 3 platte balken.

De nieuwe NeON 2 Full Black-modules zijn helemaal in het zwart afgewerkt en bieden een piekvermogen van 300 (Wp). Vanwege de verbeterde robuustheid heeft LG de productgarantie verlengd met 2 jaar, waardoor de zonnepanelen nu een productgarantie hebben van in totaal 12 jaar.

LG NeON 2 Black is de gloednieuwe, volledig zwarte module, die met n-type cellen is gemaakt. Dankzij de Cello Technology beschikt de module over een esthetisch uiterlijk en een hoog vermogen. Cello technologie vervangt de 3 busbars door 12 smalle stroomgeleiders waardoor de betrouwbaarheid en opbrengst verbeterd. Een ander voordeel hiervan is dat het paneel zwarter is dan de standaard full black panelen omdat de 12 stroomgeleiders veel minder opvallen.

 

Hoge efficiëntieNavetto_product_pagina23
300 Wp
– 18,3% module-efficiëntie

Toonaangevende garanties
2 jaar extra productgarantie (industriestandaard is 10 jaar)
– Meer gegarandeerde prestaties

Verbeterde mechanische belasting
– Belasting voorkant: tot 6.000 Pa
– Belasting achterkant: tot 5.400 Pa

Past uitstekend bij het dak